Denominació Social: FUNDACIÓ PRIVADA UNIVERSITÀRIA EADA (ESCOLA D'ALTA DIRECCIÓ I ADMINISTRACIÓ), en endavant EADA

Inscrita al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya, nº 43.
NIF: G08902645
Domicili Social: C/ ARAGÓ, 204. 08011 BARCELONA
Telèfon: 93 452 08 44
e-Mail: info@eada.edu
Nom de domini: campus.eada.edu


De conformitat amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), la seva normativa de desenvolupament, i la LSSICE 34/2002, d'11 de juliol, de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, EADA, en compliment d'allò disposat a l'art.5 i 6 de la LOPD, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquestes seran incorporades a un fitxer automatitzat que es troba degudament inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.


Els usuaris accepten expressament i de forma lliure i inequívoca que les seves dades personals siguin tractades per part d'EADA, amb les següents finalitats:

  1. Remissió de comunicacions per e-mail, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que en possibiliti la seva emissió. Aquestes comunicacions estaran relacionades amb productes o serveis oferts per EADA, així com per part dels col·laboradors o partners amb els que s'hagués arribat a algun acord de promoció comercial entre els seus clients. En aquest cas, els tercers mai tindran accés a dades personals. En tot cas, les comunicacions comercials seran realitzades per part d'EADA, i seran de productes i serveis relacionats amb el sector d'EADA.

  2. Tramitar encàrrecs, sol·licituds o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les vies de contacte que es posin a disposició de l'usuari a EADA.

Així mateix, l'usuari autoritza a EADA a què pugui subcontractar l'allotjament de les dades recollides a través de la pàgina web a terceres entitats. En qualsevol cas, es garanteix que les empreses subcontractistes estaran ubicades a països amb un nivell de Protecció de Dades equiparable al de l'Estat Espanyol i que prèviament s'haurà formalitzat amb aquestes un contracte d'acord a les estipulacions que estableix l'article 12 de la LOPD.


A banda de l'esmentat cas, EADA informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres companyies, i que sempre que s'anés a realitzar algun tipus de cessió de dades personals, de manera prèvia, se sol·licitaria el consentiment exprés, informat, i inequívoc per part dels titulars.


Totes les dades sol·licitades a través d'EADA són obligatòries, ja que són necessàries per a la prestació d'un servei òptim a l'usuari. En cas de què no siguin facilitades totes les dades, EADA no garanteix que la informació i serveis oferts siguin completament ajustats a les seves necessitats.
EADA garanteix en tot cas a l'usuari l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, en els termes disposats a la legislació vigent. Per això, de conformitat amb allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) podrà exercir els seus drets remitent una sol·licitud expressa, juntament amb una còpia del seu N'Id. A través dels següents mitjans:

  1. E-Mail: info@eada.edu

  2. Correu Postal: C/ ARAGÓ, 204. 08011 BARCELONA.

  3. De la mateixa manera, l'usuari podrà donar-se de baixa de qualsevol dels serveis de subscripció facilitats enviant un correu electrònic a: info@eada.edu

D'igual forma, EADA ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessàries per a garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per a evitar-ne la seva pèrdua, alteració i/o accés per part de tercers no autoritzats.

ÚS DE COOKIES

En algunes ocasions, aquesta pàgina web utilitza "Cookies", és a dir, petits fitxers de dades que es generen a l'ordinador de l'usuari i que permeten obtenir la següent Informació: 1) Data i hora del darrer cop que l'usuari va visitar la pàgina; 2) Disseny i continguts que l'usuari va escollir durant la seva primera visita a la pàgina web; 3) Elements de seguretat que intervenen en el control d'accés a les àrees restringides i 4) altres circumstàncies anàlogues.


L'usuari té l'opció d'impedir la generació de cookies mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu programa navegador. Malgrat això, EADA no es responsabilitza de què la desactivació de les mateixes impedeixi el bon funcionament de la pàgina web.


Aquesta pàgina web utilitza Google Analytics, un servei analític de trànsit que ajuda als propietaris dels llocs web a comprendre com interactuen, de forma anònima, els visitants amb el seu lloc web. És prestat per Google, Inc, una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual es troba a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ("Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús del website serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de permetre'ns analitzar patrons de comportament i d'ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website orientats a millorar l'experiència de l'usuari en el lloc web i optimitzar el seu rendiment. Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar la plena funcionalitat d'aquest website. En utilitzar aquest lloc web vostè consentint el tractament d'informació sobre vostè per Google en la forma i per als fins indicats. (http://www.google.com/analytics/terms/es.html)


EADA informa els seus usuaris que (i) la captació de la informació sobre l'ús d'aquest lloc web per part dels nostres usuaris mitjançant Google Analytics només la fa Google en nom seu (no ho fa en nom ni per compte d'EADA), no tenint EADA accés en cap moment a tal informació (només a informació agregada que li facilita posteriorment Google i que no està associada a cap adreça IP); (ii) Google (i no EADA) és qui determina la finalitat del tractament i ús de la informació captada per Google Analytics en tot moment, així com el funcionament i durada de les cookies; (iii) d'acord a la informació proporcionada per Google, l'usuari pot evitar la captació d'aquesta informació rebutjant la instal·lació de cookies a la configuració del seu navegador (a http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en trobarà més informació sobre com rebutjar la instal·lació de cookies de Google Analytics); i (iv) ha de saber que únicament els països de la Unió Europea comparteixen –per norma general- estàndards semblants en matèria de cookies i protecció de dades de caràcter personal."

SEGURETAT

EADA utilitza tècniques de seguretat de la informació generalment acceptades a la indústria, tals com firewals, procediments de control d'accés i mecanismes criptogràfics, tot això amb l'objecte d'evitar l'accés no autoritzat a les dades. Per a aconseguir aquestes finalitats, l'usuari/client accepta que el prestador obtingui dades per a efectes de la corresponent autentificació dels controls d'accés.